به گزارش خبرجویان جوان، مسول برگزاری این جشنواره توضیح می دهد که تا 30اردیبهشت ماه علاقمندان می توانند هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر تا 9 شب در جشنواره گلابگیری شرکت کنند حتی پنج شنبه و جمعه ها.
مریم شیری مسئول توضیح می دهد: غرفههای این جشنواره تنوع بسیاری دارند، از جمله غرفههای نوشیدنی که با شربتهای گیاهی خودمان تهیه میشوند، غرفه تاج گل با گل محمدی تازه، لوکیشن عکاسی، غرفه گریم کودک، غرفه عرق گیری زنده که به مشتریان محصول ارائه میکند و البته همه محصولات قبل از خرید قابلیت تست را نیز دارد.
مسئول برگزاری جشنواره گلابگیری پارک پرواز به این موضوع اشاره می کند که غرفه فروش و فروشگاهی عرقیات و شربتهای گیاهی علاوه بر عرقیات و شربتها محصولات جدید قندهای گیاهی، مثل قند گل محمدی (گلاب)، قند دارچین، قند هل، و ... که با عرقیات طعم دار شده است را نیز عرضه میدارد. بخشهای دیگری نیز در این مجموعه وجود دارد همچون بخش برنامههای فرهنگی سرگرمی که از ساعت 18تا 21 به اجرای برنامه میپردازند و البته بازیها و سرگرمیهای رایگان برای بزرگسالان نیز در این مجموعه اضافه خواهد شد. غرفه چای و بستنی و غذا نیز از غرفه هایی است که در یازدهمین دوره برگزاری این جشنواره به فعالیت های این مجموعه اضافه شده است.
خانم شیری ادامه می دهد: برند مریم بانوحدود 10 سال است داخل تهران جشنواره گلابگیری برگزار کرده در این جشنوارهها عرقگیری به صورت زنده به اجرا در میآید. به هیچ وجه این کار در مجموعه نمادین نیست و به صورت واقعی انجام میشود.
وی افزود: روزانه حدود یک تن گل محمدی وارد مجموعه شده و دیگها از ساعت 12 ظهر تا 1 بامداد روشن هستند. همچنین عرقیات هل و دارچین نیز همینجا تهیه میشوند.
مسئول جشنواره گلابگیری ادامه داد: داخل این مجموعه افرادی از همکاران ما حضور دارند که مشاورههای خوبی به مردم میدهند و اطلاعات در مورد طب سنتی داشته و این اطلاعات را به بازدیدکنندگانی که ناراحتیهای مختلفی دارند و نیاز به این مشاورهها دارند ارائه خواهند کرد.
مدیر برند گلاب و عرقیات مریم بانو اضافه کرد: یازدهمین جشنواره در تهران است موارد قبلی در کاخ سعدآباد، گذر گردشگری آب و آتش، فرهنگسرای اشراق، برج میلاد و سی تیر برگزار شده است. ما از همه عزیزان دعوت میکنیم به این جشنواره بیایند و با گلاب و عرقیات آشنایی بیشتری پیدا کنند و حتی آنها را تست کنند، بسیار مناسب است که مردم بتوانند گلاب اصل را از تقلبی تشخیص دهند، البته مردم بدانند گلاب را صرفاً با عطر و بو نمیتوان تشخیص داد، چون میتواند از اسانس استفاده شده باشد، ولی هرچه گلاب تلختر باشد مناسبتر است یعنی با درصد مناسبی از گل و آب تهیه شده و سنگینتر باشد. این گلاب زمانی که در غذا مصرف میشود با تداخل با غذا سبک میشود و طعم و عطر آن مشخص میگردد.
وی افزود: فرایند عرقگیری این است که گیاه با مقدار مشخص آب داخل دیگ شده و فرایند گلابگیری انجام شود
شیری توضیح می دهد که طریقه نگهداری گلاب، هل و بهارنارنج اینگونه است که باید حتما در داخل یخچال نگهداری شود. البته بقیه عرقیات میتواند در جایی مثل کابینت نیز نگهداری شود.
ما در اینجا دو نوع گلاب تولید میکنیم یکی ممتاز که فرمول آن 30 کیلو گل و 60 لیتر آب که در نهایت 30 لیتر گلاب میدهد و دیگری گلاب دو آتیشه که 30 کیلو گل و 60 لیتر گلاب ممتاز داخل دیگ ریخته میشود و از آن 30 لیتر گلاب گرفته میشود که خیلی سنگین و تلخ است و باید برای استفاده میزان بسیار کمی از آن مصرف شود.
موضوع بعدی تفاوت قیمت است که مردم بدانند برخی از تولیدات بازار از کیفیت مناسبی برخوردار نیست و حتی از تفاله گل استفاده میشود که معطر بوده، ولی ما آن را به عنوان مصرف خوراکی در نظر نمیگیریم؛ بنابراین اینگونه گلابها در بازار ارزانتر ارائه میشود یا اینکه به جای 30 لیتر گلاب برخی اقدام به 40 یا 50 لیتر گلابگیری میکنند که کیفیت آن بسیار پایین بوده و سبک میشود این موضوع هم موجب کمتر شدن قیمت تمام شده آن میگردد.
وی تاکید کرد: ما همواره سعی کردیم کیفیت خود را بالا ببریم و مردم نام برند مریم بانو را به دلیل کیفیت بشناسند. همچنین در خصوص شربتها نیز گفت: رنگ استفاده شده در شربتها از محصولات طبیعی مثل لیمو، کاهو، اسفناج، هویج و ... گرفته شده و از رنگهای مجاز خوراکی استفاده نمیشود. البته رنگهای طبیعی قیمت بسیار بیشتری نسبت به رنگهای مجاز خوراکی دارند. ما از این رنگهای طبیعی استفاده میکنیم شربتهای ما بسیار غلیظ، خوش طعم، و سالم است که میتواند به جای نوشیدنیهای گازدار بر سر سفرههای مردم برود.
گفتنی است که افتتاحیه این جشنواره با حضور معاون گردشگری شهرداری تهران و معاون گردشگری منطقه دو شهرداری تهران برگزار شد