۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۸ : ۳۴

نماینده مجلس: مردم مراقب باشند به چه تفکری رأی می‌دهند

نماینده مجلس: مردم مراقب باشند به چه تفکری رأی می‌دهند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشارکت حداکثری و عمومی همه سلایق در انتخابات مهم است چراکه مشارکت حداکثری نمادی از اقتدار ملی و امید به آینده است و به عنوان یک مؤلفه اساسی، مرجع محاسبه دشمنان انقلاب و نظام در رابطه با ما خواهد بود و به نوعی امنیت کشور و تأمین منافع ملی ما را به همراه خواهد داشت.

زهره الهیان با اشاره به اهمیت موضوع مشارکت حداکثری و با نشاط در انتخابات آینده ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا اظهار داشت: انتخابات 1400 بسیار تعیین‌کننده است و می‌تواند مدیریت هشت ساله آینده کشور را در حوزه ریاست جمهوری و شوراها ترسیم کند؛ به همین جهت، مشارکت فراگیر مردم در انتخابات بسیار مهم است. 

وی افزود: اهمیت این مشارکت از این جهت است که حق تعیین سرنوشت، یک حق مسلم برای آحاد مردم است و مردم باید از حقشان برای شکل‌دادن به آینده‌ای بهتر برای خود استفاده کنند و هیچ ایرانی که در سال 1400 حق رأی دادن داشته باشد و به سن قانونی رسیده باشد، نباید خودش را از این حق محروم کند. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد:‌ در طی هشت سال گذشته مشکلات بسیاری درباره ناکارآمدی مسئولان و مشکلات اقتصادی از قبیل بیکاری، تورم و ... بر خانواده‌ها تحمیل شد و این بار هم اگر این مشارکت حداکثری شکل نگیرد و دقت در رأی دادن نشود، باز هم ممکن است در هشت سال آینده مشکلات جدی داشته باشیم.

رسانه‌ها و نخبگان به وظایفشان عمل کنند
 
الهیان تأکید کرد: بنابراین در وهله اول مشارکت حداکثری و عمومی همه سلایق در انتخابات مهم است چرا که مشارکت حداکثری نمادی از اقتدار ملی و امید به آینده است و به عنوان یک مؤلفه اساسی، مرجع محاسبه دشمنان انقلاب و نظام در رابطه با ما خواهد بود و به نوعی امنیت کشور و تأمین منافع ملی ما را به همراه خواهد داشت. 

وی ادامه داد: پس از مشارکت حداکثری، اولویت بعدی انتخاب اصلح است که در این رابطه مردم باید مراقب باشند که به چه تفکری رأی می‌دهند و چه تفکری قرار است در هشت سال آینده کشور را اداره کند تا مجددا با مسئله ناکارآمدی مواجه نشویم و گام دوم انقلاب اسلامی را در بازه زمانی هشت سال آینده بهتر و مقتدرتر طی کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: در این رابطه رسانه‌ها، احزاب و نخبگان سیاسی نیز باید با یک نگاه جدی و همراه با آگاه‌سازی و ایجاد بینش صحیح در مردم، زمینه چنین انتخابات پرشوری را فراهم کنند. 

دولت جوان حزب‌اللهی یعنی کار با نشاط، پویایی و روحیه جهادی و مردمی 
 
الهیان در ادامه همچنین با اشاره به راهبرد رهبر انقلاب و نخبگان سیاسی مبنی بر تشکیل یک دولت جوان حزب‌اللهی و انقلابی و در رابطه با مؤلفه‌های چنین دولتی گفت: اینکه مقام معظم رهبری بر تشکیل چنین دولتی تأکید دارند، امری مسلم است که در ابتدای گام دوم انقلاب نیاز به یک نوع نشاط و پویایی در عرصه مدیریت اجرایی کشور داریم تا بتوانیم بهتر بر مشکلات غلبه کنیم. 

وی با بیان اینکه دولت جوان حزب‌اللهی یعنی شخص رئیس‌جمهور و همکارانش از نشاط و پویایی کافی و روحیه جهادی و مردمی برای کار و حل مشکلات مردم برخوردار باشند، تصریح کرد: چنین ویژگی مهمی در یک طیف سنی خاص خلاصه نمی‌شود و مصداق آن هم شهید حاج قاسم سلیمانی بود که همگان عملکرد او را دیدند و این نکته نیز باید در نظر نخبگان سیاسی باشد که افرادی را به مردم معرفی کنند که چنین ویژگی‌های مهمی را داشته باشند تا به همراه متخصصان جوان در عرصه مدیریت اجرایی کشور، آینده بهتری را برای مردم رقم بزنند.

 

منبع: فارس