آخرين مطالب
|
اخبار برتر
|
خبری
|
تصويری
|
فیلم
|
صدا
|
بازگشت به نسخه با کيفيت
جستجوی پیشرفته
|
صفحه نخست
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
فناوری
فرهنگی و هنری
بین الملل
وب گردی
پیشنهاد سردبیر
خبر ویژه
برگزیده
مطالب قالب خبری
تاریخ معرفی ردمی Note 9 مشخص شد
گوشی های سری Redmi Note 9 اوایل سال جاری به بازار عرضه شدند اما اکنون به خاک مادری ردمی می آیند. البته که اننظار تغییراتی نسبت به نسل قعلی نوت ۹ در آن ها داریم. ردمی رویدادی را برای ۶ آذر ۹۹ تعیین کرد که ردمی Note 9 را به چین بیاورد. اصلی ترین پیشرفت نسبت به نسخه جهانی و هند این دستگاه، اضافه شدن پشتیبانی از 5G است.
واکسن کرونا آکسفورد در ۹۹ درصد داوطلبان پادتن تولید می کند
واکسن کرونا تهیه شده توسط آکسفورد، مرحله دوم آزمایشهای بالینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و نتایج امیدوار کنندهای به همراه داشت. این واکسن اثربخشی مطلوبی روی افراد مسن از خود نشان داده و کارایی 99 درصدی آن از سوی محققان تایید شده است.
تکرار نخستین انفجار رادیویی سریع رصد شده در کهکشان راه شیری
ماهها پیش دانشمندان اولین انفجار رادیویی سریع را در کهکشان راه شیری پیدا کردند حال بنا بر گفته دانشمندان اولین انفجار رادیویی کشف شده در کهکشان راه شیری اکنون هنگام عبور از یک مگنتار(یک ستاره نوترونی با یک میدان مغناطیسی قوی ) که در فاصله ۳۲ هزار و ۶۱۶ سال نوری از ما قرار دارد مجددا تکرار شده است.
سالمندان 'تنها' وضعیت تغذیه مناسبی ندارند
یافتههای یک پژوهش نشان داد که نیمی از سالمندان بررسیشده احساس تنهایی میکنند. همچنین مشخص شد بین احساس تنهایی و وضعیت تغذیه سالمندان رابطه معکوس وجود دارد و افرادی که احساس تنهایی بیشتری دارند، از تغذیه مناسبی برخوردار نیستند.
هوش مصنوعی جدید گوگل نقاشیهای ساده را به هیولا تبدیل میکند
محققان گوگل موفق به توسعه ابزاری قدرتمند مبتنی بر هوش مصنوعی شدهاند که میتواند نقاشیهای ساده طراحی شده در برنامهای مثل «پینت» به هیولاهای عجیبی تبدیل کند. این ابزار به خوبی قدرت بالای هوش مصنوعی را به نمایش میگذارد.
ابزار قدرتمند هوش مصنوعی گوگل، «Chimera Painter» نام دارد و با کمک فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی میتواند تصاویری طراحی شده کاربران را به راحتی به هیولا تبدیل کند.
رازهایی در مورد تخم دایناسورها
دانشمندان بنیاد الگالو در مکزیک، ریختشناسی و ساختار پوستهی تخم دایناسورهای متعلق به دورهی کرتاسه را بررسی کرده و به نتایج جالب توجهی رسیدهاند. دایناسورها یکی از اسرارآمیزترین و جالبترین گونههای حیواناتی هستند که زمانی روی زمین زندگی کردهاند. آنها در محیطهای متنوعی شامل مناطق جنگلی تا سرزمینهای خشک و بی آب و علف و سواحل اقیانوسها زندگی کردهاند.
'ماموریت انتحاری' ۱۰۰ میلیون پوندی برای از بین بردن زبالههای فضایی
آژانس فضایی انگلستان ۱۲ میلیون پوند برای عملیات پاکسازی فضا که پروژهای مهم برای از بین بردن زبالههای فضایی است و در کل ۱۰۰ میلیون پوند هزینه دارد و توسط هشت کشور در حال توسعه است اختصاص داده است.
هیدروژن درمانی به بهبود بیماران کرونایی کمک می کند
محققان بیمارستان سیچوآن چین دریافتند هیدروژن دارای خواص ضداکسایشی، ضدالتهابی و تنظیم کننده هورمونی است.
مکان یابی والدین توسط فرزندان با 'دستیار گوگل'
امروزه نمایشگرهای هوشمند که نقش دستیاران ما انسان ها را بازی می کنند، بیش از پیش مورد استفاده بزرگسالان و کودکان قرار می گیرند و 'دستیار گوگل'(Google Assistant) نیز قدم مهمی در این راه برداشته است.
ملاقات ماه و بهرام در آسمان هفته اول آذر
مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران گفت: ساعت ۸:۱۵ دقیقه روز یکشنبه دوم آذر ۹۹، ماه به وضعیت تربیع اول می رسد؛ فازهای ماه که در حقیقت همان تغییر شکل ماه در طول یک ماه قمری است به علت گردش ماه به دور زمین و تغییر زاویه میان ماه ، زمین و خورشید است که از آنها به عنوان ماه نو ، هلال افزاینده، تریبع اول ، کوژ ماه افزاینده، ماه کامل، کوژ ماه کاهنده، تربیع آخر و هلال کاهنده صبحگاهی یاد می شود. در تربیع اول نیمی از بخش روشن ماه در دید ناظر زمینی قرار می گیرد.
تصویری زیبا از سحابی جمجمه
ستارهشناسان با استفاده از تلسکوپ VLT متعلق به آژانس فضایی اروپا، تصویری زیبا از سحابی سیارهنمای جمجمه تهیه کردهاند. این سحابی به نامهای «NGC 246» و «Caldwell 56» نیز شناخته میشود و در فاصلهی ۱،۶۷۱ سال نوری از زمین در صورت فلکی نهنگ قرار دارد.
قرار گرفتن گروه فیزیک اتمی و مولکولی دانشگاه تهران در یک فهرست بینالمللی
گروه فیزیک اتمی و مولکولی دانشکده فیزیک پردیس علوم دانشگاه تهران، در زمینه فعالیتهای اپتیک و فوتونیک در فهرست مراکز معتبر آموزشی قرار گرفت.
تلسکوپ هابل یک انفجار مرموز و عظیم را در اعماق فضا کشف کرد
به تازگی یک انفجار مرموز که قدرت آن از تمامی توان خورشید برای تولید انرژی در طول زندگیاش بیشتر بوده، توسط تلسکوپ فضایی هابل کشف شده است.
برنامه ای که در پی علاقمند کردن جوانان به علم است
تهیه کننده برنامه «کاوشگر» می گوید: این برنامه میکوشد تا هر روز به دنیای بزرگ علم سفر کرده، به موشکافی یکی از پدیدههای شگفتانگیز دنیای پیرامون بپردازد و دانستنیهای جذاب پدیدههای علمی را مرور کند.
فضانورد سیاه پوستی که قرار است ۶ ماه در فضا بماند
از میان ۴ فضانوردی که عصر روز دوشنبه گذشته وارد ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) شدند، 'ویکتور گلاور' فضانورد ناسا اولین فرد سیاه پوستی است که قرار است به همراه دیگر فضانوردان طی شش ماه آینده در آنجا بماند.
۷۲ نشریه علمی بین المللی در کشور وجود دارد
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) گفت: نتیجه ارزیابی نشریات علمی کشور نشان داد از ۱۱۳۲ عنوان نشریه تعداد ۷۲ نشریه عنوان «بین المللی» و ۱۰۲ عنوان رتبه «الف» دارند.
انقلاب در صنعت خشک کردن میوهها با فناوری 'باد یونی'
استفاده از 'باد یونی'(ionic wind) برای خشک کردن میوهها باعث صرفهجویی در انرژی و حفظ مواد مغذی میوهها میشود و میتواند تحول بزرگی در این صنعت ایجاد کند.
مهار متاستاز سرطان به ریهها با کمک نانوذرات
محققان در تازهترین بررسی خود دریافتند، با کمک نوعی از نانوذرات میتوان به مهار متاستاز سرطان به ریهها پرداخت.
تشخیص کووید-۱۹ در ۴۵ دقیقه با کیت جدید محققان کشور
محققان سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران با استفاده از یک روش نوین کیتهای تشخیص کووید-۱۹ را عرضه کردند که در مدت ۴۵ دقیقه قادر به تشخیص این ویروس است و به گفته آنها برنامه توسعهای برای کاهش زمان تشخیص در دستور کار آنها قرار دارد.
بوی رایحههای قرن شانزدهم را حس کنید!
دانشمندان اخیرا یک پروژه ۲.۵ میلیون پوندی را برای بازسازی بوی مواد موجود در گذشته با استفاده از هوش مصنوعی آغاز کردهاند.
صفحه بعد
۱
...
۲۹۶
۲۹۷
۲۹۸
۲۹۹
۳۰۰
۳۰۱
۳۰۲
۳۰۳
۳۰۴
۳۰۵
۳۰۶
...
۳۷۶
صفحه قبل
سیاسی
|
اقتصادی
|
ورزشی
|
فناوری
|
فرهنگی و هنری
|
بین الملل
|
وب گردی
|
پیشنهاد سردبیر
|
خبر ویژه
|
برگزیده
|