مطالب حوزه خبر ویژه

زور تلویزیون

حق پخش تلویزیونی برای فوتبال ایران به بحرانی جدی تبدیل شده است. در شرایطی که بسیاری از باشگاه‌های ایرانی به‌ویژه دو باشگاه مطرح استقلال و پرسپولیس، سال‌های زیادی است با مشکلات اقتصادی و بدهی‌های سرسام‌آور مواجه هستند، مطالباتشان برای دریافت حق‌ پخش تلویزیونی به مشکل برخورده است.

بازماندگان از تحصیل؛ 970 هزار یا 600 هزار کودک؟

طی یک سال گذشته، مسوولان قدیم و جدید وزارت آموزش و پرورش با ارایه آمارهای متفاوت از تعداد بازماندگان یا تارکان تحصیل که صرفا در شکل ظاهری متفاوت هستند، به یک تناقض جدی در اطلاع‌رسانی دامن زده‌اند و به نظر می‌رسد تلاش‌ها در این وزارتخانه متولی به بسترسازی و ارایه تحصیلات عمومی رایگان به تمام جمعیت 6 تا 18 ساله، حالا معطوف به این شده که با عددسازی، واقعیت موجود را جور دیگر جلوه بدهند.

عادل فردوسی‌‏پور؛ اپوزیسیون یا مجری سنجیده‌‏کار؟

«من می‌‌‌‌خواهم بگویم درباره ایشان مهم‌‌ترین بحث این بود که کار از مدارش داشت خارج می‌‌شد و بقیه هم نگاه می‌‌کردند و می‌‌گفتند اگر کسی به‌‌خاطر محبوبیت می‌‌تواند از مدار خارج شود، ما هم این کار را بکنیم. اصلا صداوسیما از هم می‌‌پاشید».

قاعده «یا هیچ یا همه» تیم هسته‌ای دستاوردی برای ایران نداشته است

«پایان مذاکرات»، «چند کلمه مانده تا احیای برجام»، «ضرب‌‌‌‌‌الاجل اتحادیه اروپا»، «توافق وین نزدیکتر از هر زمان دیگر»، این جملات کوتاه تنها تیتر رسانه ها نیست بلکه هر کدام از این جملات می تواند زندگی هزارن ایرانی را در جامعه جهانی امروز تحت تاثیر خود قرار دهد.

صحبتهای حمیدرضا اسحاقی مدیر تبلیغات و گرافیست و عضو رسمی مدیران تبلیغات در خانه سینما

حمیدرضا اسحاقی عضو رسمی خانه سینما ومدیر پروژه های تبلیغاتی سینما است که در حال حاضر در فیلم «بی صدا حلزون »به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده را به عنوان مدیر تبلیغات و گرافیست حضور داشته است.

چین به تایوان حمله نمی‌کند

در حالی که چین نسبت به سفر رئیس مجلس آمریکا با تایوان هشدارهای لازم را داده بود اما نانسی پلوسی در یک سفر پرسر و صدا این سفر را انجام داد تا این اقدام در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار بگیرد.

بیم‏‏‌ و امید مذاکرات

علی باقری، مسوول ارشد تیم مذاکرات هسته‌ای ایران در وین از روز پنج‌شنبه گفت‌و‌گوهای فشرده‌ای برای تضمین حقوق ایران در برجام انجام داد

نقش آمریکا در رابطه تایوان و چین چیست؟/ واشنگتن نظم آسیایی پکن را تغییر خواهد داد؟

چینی‌ها برای تکمیل برنامه توسعه دریایی خود تا سال ۲۰۵۰ باید قادر به کنترل کامل دریای جنوبی چین و تاثیرگذاری مشخص در دریای شرقی و دریای ژاپن با برتری کامل رزمی باشد؛ این در حالی است که وجود تایوان می‌تواند برنامه‌های این کشور را با تاخیر و هزینه‌های هنگفت مواجه کند.

سه مانع اصلی مذاکرات هسته‌ای

گفت‌وگوها برای احیای توافق برجام که با آن ایران در برابر توقف قابل راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای خود به صحنه بین‌المللی بازمی گردد، بیش از یک سال است که به بن‌بست رسیده است. اکنون تهران یک کشور به اصطلاح «آستانه هسته ای» است که قادر به تولید سریع بمب است.

روزهای خوش دلار

یک کارشناس بازار ارز می‌گوید: در سه هفته اخیر توانسته‌اند نواسان دلار را زیر یک درصد نگه دارند و این مسئله، امر مبارکی است.

کشف تونل مخفی به مجلس دوازدهم!

انتقاد ممنوع! این پیامی است که می‌توان از اتفاقات چند روز اخیر دریافت کرد. حتی حامیان دیروز دولت هم ظاهرا مجالی برای انتقاد ندارند، چراکه بلافاصله با واکنش‌هایی مواجه می‌شوند که آنها را به عقب‌نشینی مجبور می‌کند که نمونه اخیر آن مجتبی ذالنور نماینده قم است.

سدهای بدون کاربری؟

تعداد سدهای ایران پس از انقلاب حدود ۲۲ برابر شده است. در سال‌های پیش از انقلاب کمتر از ۳۰ سد در ایران ساخته شده بود اما اکنون بر اساس آخرین اطلاعات شرکت مدیریت منابع آب ایران در ۳۱ استان کشور ۶۴۷ سد در حال بهره‌برداری است و علاوه بر آن ۱۴۶ پروژه احداث سد در دست اجرا و ۵۳۷ سد در دست مطالعه است.‌

خداحافظی با سمند، تیبا، ساینا و پژو 405

بازار با 4 خودروی ساینا، تیبا، سمند و پژو 405 خداحافظی خواهد کرد و در آینده‌ای نزدیک محصولات جدید، جایگزین این خودروها می‌شود.

شروع دوباره کابوس کرونا

یک اپیدمیولوژیست با بیان اینکه احتمال سه رقمی شدن مرگ‌های کرونایی در موج هفتم وجود دارد، گفت: در حال حاضر زمان مناسبی برای سفرهای سیاحتی و زیارتی برای افراد پرخطر شامل افراد بالای ۶۰ سال، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار و...نیست و این گروه‌ها باید حداکثر تلاش‌شان را انجام دهند تا از مواجهه با بیماری پرهیز کنند.

امر به معروف و نهی از منکر حسینی و یزیدی؟

عماد باقی
متن سخنرانی به تاریخ یکشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۱ برابر با ۲ محرم ۱۴۴۳ ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه در تکیه حسینخانه ساوه از قدیمی‌ترین حسینیه‌های شهر که در سال 1216 قمری تاسیس شده است.

استخرهای خانگی بلای جان «آب‌های زیرزمینی»

سازمان مدیریت بحران کشور؛ سازمانی برای مقابله با بحران‌هاست، سازمانی که ضرورت آن در روزهای عادی از دید مردم پنهان مانده و کمتر کسی با اهداف عالیه آن آشناست، اما اگر همین سازمان نباشد شاید بسیاری از مخاطرات طبیعی، جان و مال مردم را تهدید و بسیاری را با مشکلات جدی‌تری روبرو کند.

اجاره رام نشد

تیرماه اجاره‌بها در تهران 47.6 درصد و در دیگر شهرها 31.6 درصد رشد کرد

چه کسی گفت جمع کنید از ایران بروید؟

مهاجرت ورزشکاران ایرانی در سال‌های اخیر شیب تندتری به خود گرفته است. دست‌کم اینکه مهاجرت «نخبه‌های ورزشی» چنین شده و در مقایسه با دهه‌های گذشته رشد قابل ملاحظه‌ای دارد. هرچند این پدیده جدیدی نیست و از دیرباز رواج داشته است.

هشدار درباره رواج «بی‌‌خانمانی» در پایتخت

صدای زنگ هشدار شیوع پدیده «بی‌‌خانمانی» در پایتخت به گوش مدیران ارشد شهری رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به شیوع پدیده بدخانمانی یا به عبارت دقیق‌‌تر، «بد‌مسکنی» در تهران از سال‌های گذشته، گفت: اکنون پدیده «بی‌‌خانمانی» نیز در حال شکل‌‌گیری است.